Vuodenvaihde meni mukavasti Josafatinkalliolla raketteja pelätessä. Yksi viimeisimmistä yöbusseista kuskasi minut kotiin ja ensimmäinen aamubussi vei minut takaisin töihin, kummallakin matkalla oli sama kuski, joskin hän aamulla vaikutti olevan aurinkoisemmalla päällä, kuin illalla humalaisia tiellä pomppijoita väistellessään.

Vuodenvaihde meni myös virkatessa uudenlaisia kukkasia ja harjoitellessa ruutuvirkkausta. Ruutuvirkkausta intouduin kokeilemaan harmaalla paksulla langalla, kun muuta ei siihen hätään ollut käsillä. Työstä tuli aika vinkeä, mutta puran sen näytettyäni muksulle ja teen vastaavan verhon pikkuisen ohuemmasta langasta.

325207.jpg

Kukkia ja linnun annoin ystävälle, noita kun nyt tuntuu syntyvän liikaakin erinäisistä langanpätkistä. Ystävä myös esitteli uutena vuotena kuvaamaansa pipoa, pitäisi kuulemma samanlainen hänelle tehdä. On äärimmäisen imartelevaa saada moinen pyyntö, mutta toisaalta se kauhistuttaa, en kai vielä ole niin taitava, että voisin jonkun muunkin kuin muksun olettaa pitävän tekeleitäni?

324251.jpg