Erikoislankoja, kimallusta, glitteriä, silmiä kirveleviä värejä, suurta, pöyheää ja yltiönaisellinen, sellainen olisi Drag Queenin neule.

Pari vuotta sitten seurasin kisaa DTM:ssä ja häkellyttävä Cristal Snow voitti kilpailun erilaisella  esityksellään.

Mikä sitten houkuttaa minut taas kisoihin (siis ellei se suolainen sisäänpääsyhinta ole sittenkin liikaa minulle)? Rakastan kaikkea silmäkarkkia, iloisia ihmisiä iloisissa vaatteissa, karnevaalitunnelmaa ja riehakasta iloa. Tiedättehän sellaisen olon kuin olisi juonut liikaa kuplajuomaa ja huumaantunut kaiken ihanuudesta, sellaista tavoittelen karnevaaleistani.
Haen minä muutakin. Haen kiellettyä hedelmää, hitusen turmeltuneisuutta, salailua ja levotonta kikatusta, pelkoa siitä, näkikö kukaan.

1043693.jpg

"

Uuden yhdistyksen (sen nimeksi kaavaillaan Seksuaalista tasavertaisuutta) ensimmäinen päämäärä on homoseksuaalisuuden poistaminen Suomen rikoslaista.

Hän on tyrmistynyt.

Hän haluaa olla rikollinen. Muuten hän ei ole mitään.

--

Homoseksuaalisuus on poistettu Suomen rikoslaista.

--

Haikeus:

Kalevankadun öitä ei enää ole.

Ei ole enää Kalevankadun pihanpuoleista seinää vasten painuvaa yhteistä rintamaa, ei kadulle uskaltautuvaa tiedustelijaa, joka vihelsi reitin normaalimaailmaan kuljettavaksi.

Ei ole salaisia viestejä, ei pikkusormeen pujotettua, kultaista kantasormusta, ei vasempaan korvaan ripustettua, seitinohutta kultarengasta, ei valkoista, hyvin trimmattua villakoiraa hihnan päässä.

Tyttöjen ei tarvitse puhua leppäkertuista eikä odottaa ymmärryksen syttyvän toisen silmiin.

Pojat eivät enää päivystä toisiaan Yrjönkadun uimahallissa, mitä myös Yrjönkadun huora-akvaarioksi on nimitetty.

Suudelmiin, hyväilyihin ja rakasteluun ei liity kiinnijoutumisen vaaraa, ei mahdollisuutta päästä osalliseksi Jean Genet´n sakraaliin usvamaailmaan, missä nimi Fresnes on muuttunut nimeksi Kakola tai Kerava.

Pirkko Saisio Punainen erokirja

"

Haen seikkailua, heikkoa lihaa. Turmeltuneita mieliä, himoa ja salailevia katseita.
Löydän tavallisia ihmisiä. Homomiehiä farkuissa, lesboja puolihameessa. Kuulen lukemattomia asiallisia keskusteluja. Mikään ei välttämättä kerro, ovatko ihmiset Niitä vai ovatko he niitä toisia, niitä tylsiä ja vähemmän mediaseksikkäitä. Vaikka seksuaalisuus kertookin meistä niin vähän, niin siitä huolimatta aina voi fiilistella Tomboyn tahdissa ja valmistautua iltaan.

Ovet Astoriaan avautuvat klo 20.00 ja itse kilpailu käynnistyy klo 21.00.