Jouduin eilen Tampereelle leikkimään virallista & aikuista ja kokemaan paperityöläisen elämän vaarat (papereiden tekemät kymmenet viiltohaavat sormissa osaavat olla kipiät). Virallisen ohjelman loputtua karistin muun joukkion kannoiltani, kaappasin paikallisen kaverin matkaani ja suuntasin Taito-Shop:iin.

Mukaan liikkeestä tarttui Hahtuvaa kellanvihreänä (2 kiekkoa) ja hahtuvalankaa liukuvärjättynä (2 vyyhteä) havunvihreänä, sekä vaaleaa villaa.

396551.jpg

Kuva on otettu naapurin rouvalla naapurin rouvan kameralla, laina kamerani kun palasi omistajalleen ja se omani kirmailee edelleen (/ikuisesti) autuaammilla kuvausmailla.

Tuo lanka oli kämppikselle ja siitä askaroin huivin, hahtuvasta taas tullee laukku ja villa toimii paikka-aineena reikäisessä vapaalankahuovutuksessani.

Palatakseni vielä kauppaan, niin on todettava sen olleen iloinen yllätys. Koskikeskuksen lankakaupasta en saanut edes tervehdystä, eikä sen valikoimakaan ollut niin paljon mieleeni, kuin Taito-Shopin valikoima. Taito-Shopin myyjät olivat avuliaita, osaavia ja aivan huippu hyviä asiakaspalvelijoita. Onneksi kauppa on niin kaukana, muutoin saattaisin ryhtyä kanta-asiakkaaksi.