Luen Jenni-Juulian blogia ja sieltä bongasin päivän asu kirjoituksen. Muotiblogeista voi olla montaa mieltä, aivan niin kuin neuleblogeista tai päiväkirjanomaisista blogeistakin, mutta ei niitäkään pitäisi katsoa karsaasti. Joka tapauksessa Jenni-Juulia kaipasi apuväline bloggausta joltakulta, jolla on paljon apuvälineitä. Silmälasejani ei varmaankaan lasketa kunnollisiksi apuvälineiksi ja tämmöiset ihanat earitkin ovat kuulemista helpottamassa (eivät vääristä ääntä, vaimentavat vain) ja kuuloa suojaamassa satunnaisesti.

423351.jpg

Niin siksipä marssin isoisän luo kuvaamaan mitä mainiointa apuvälinettä.

951561.jpg

Kävelykepinpää on ollut isoisällä koekäytössä nyt vuoden verran ja enää hän ei siitä luopuisi. Kuten kuvasta näkee, mukautuu se kepin kallistuksiin paremmin, kuin tavallisen kävelykepinpää. Nypylöitä, joiden avulla kepin pito on mukava, en tajunnut erikseen kuvata, mutta kuvasta niistä saa jonkinlaisen käsityksen.

951563.jpg

Katsokaa oikeasti mikä kallistuskulma.

Tämän kepin avulla isoisä on kirmaillut pitkin liukkaita, jyrkkiä kallioita kuin ei mitään. Kepinpään hän joutui taannoin toviksi luovuttamaan pr-tehtäviin (tai johonkin semmoiseen) ja ero oli raastava. Nyt lienee enää turha kysyä päätä lainaan, sillä isoisä ei saavutetusta edusta halua luopua.

Kepinpään tiedot ja ostopaikka:





951568.jpg

Niin ja vielä niistä muotiblogeista sananen. Minusta on hyvä, että on jokin juttu, jonka kautta myös tytöt ottavat tietokoneen haltuunsa, oppivat eriohjelmien käyttöä ja viestintää. Mielipidettäni olen tovin miettinyt ja jonkinmoisen jahkaamisen jälkeen annoin muksulle suostumuksen omaan blogiin.